“AI mint a versenyképesség eszköze”

“AI mint a versenyképesség eszköze”

A Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetsége (GTTSZ), a Budapesti Értéktőzsde (BÉT), a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) és a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Versenyképességi, valamint Fenntarthatósági Szakosztálya 2024. május 8-án (szerdán) 10 órától, “AI mint a versenyképesség eszköze” címmel szervez szakmai konferenciát.

A konferencia helyszíne: Budapesti Metropolitan Egyetem (Infopark D épület, 1117 Budapest, Gábor Dénes u. 2., 2. emelet)

A rendezvény előadói: Dr. Magyar Gábor, a NAV Mesterséges Intelligencia Munkacsoportjának elnöke; Baksay Gergely, a Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatója, az MKT Versenyképességi Szakosztályának elnöke; Sajtos Péter, az MNB Digitalizációs és Szabályozási Főosztályának vezetője; valamint Dr. Pokó Diána, a GTTSZ Gazdasági és Külgazdasági Tagozatának társelnöke, mesterséges intelligencia- és technológiai szakjogász. 

A vállalati kerekasztal-beszélgetést Vitkovics Péter változásmenedzser, a változásmenedzserek.hu alapítója moderálja. 

A konferencia levezető elnöke Horváth Bianka, az MNB elnöki főtanácsadója, a GTTSZ elnöke, a METU egyetemi docense lesz.

A konferencián a személyes részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A szervezők kérik az érdeklődőket, hogy a részvételi szándékukat szíveskedjenek mielőbb jelezni a szarkag@bse.hu e-mail-címen.

Meghívó – 2024. május 8