A hadi- és biztonsági ipar a honvédelem, a rendvédelem és a magánbiztonság szolgálatában

A hadi- és biztonsági ipar a honvédelem,  a rendvédelem és a magánbiztonság szolgálatában

A GTTSZ, az MRTT és a Biztonságpiac.hu Kft. közösen szervezésében kerül megrendezésre a
A hadi- és biztonsági ipar a honvédelem, a rendvédelem és a magánbiztonság szolgálatában
című rendezvény

Időpont: 2017. február 28., kedd, 9.00-17.00
Helyszín: Stefánia Palota (1143 Budapest Stefánia út 34-36.)

A konferencia koncepciója

A Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetsége (GTTSZ), a Magyar Rendészettudományi Társaság (MRTT) és a Biztonságpiac.hu Kft. immár negyedik alkalommal rendezi meg a Biztonságpiac Konferencia és Kiállítást, ahol az állami szervezetek és a magánbiztonsági piac meghatározó vezetői értékelik hazánk biztonságának aktuális helyzetét, és annak különböző aspektusait az elmúlt esztendő eseményeinek tükrében.

A korábbi konferenciák sikerére és a pozitív szakmai fogadtatására tekintettel a szervezők – a  GTTSZ, az MRTT és a Biztonságpiac.hu Kft – a 2016-os konferenciához hasonlóan ismét  eszmecserére invitálják a biztonsági ágazat és védelmi ipar és a rendészettudomány szereplőit, valamint az egyes témák iránt érdeklődő állami és civil szféra képviselőit.

A Biztonságpiac 2017 konferencián a belügyi, és a honvédelmi tárca, a rendőrség, a katasztrófavédelem, valamint a magánbiztonsági ágazat vezetői és döntéshozói elemzik az elmúlt év magán-, a civil és a közbiztonsággal kapcsolatos eseményeit, aktuális trendjeit és kilátásait.

A rendezvény részletes programja megtekinthető a meghívón-

Meghívó letöltése

 

Leave a reply